10/5/13

Δείξε μου πώς κοιμάσαι να σου πω...ποιος είσαι! Τι αποκαλύπτουν οι στάσεις του ύπνου για τον χαρακτήρα μας!


Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω ποιος είσαι... η στάση που επιλέγουμε να κοιμηθούμε μαρτυράει πολλά για την προσωπικότητά μας, αλλά και για τη σχέση που έχουμε με το σύντροφό μας.

Ποιά είναι η ερμηνεία λοιπόν για τις στάσεις ύπνου;

"Στήλη άλατος"

Όταν κοιμόμαστε πλάγια με τα πόδια τεντωμένα και τα χέρια κάτω, σημαίνει πως είμαστε άτομο ευχάριστο με έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Κοινωνικός αλλά και χαρακτήρας που δε δημιουργεί προβλήματα.

"Εμβρυϊκή στάση"

Η κλασική στάση όπου κοιμόμαστε "κουλουριασμένοι" σημαίνει πως είμαστε άτομο που έχει ευαίσθητο χαρακτήρα, δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και είναι συνήθως ντροπαλό.

"Ελεύθερη πτώση"

Όταν το άτομο κοιμάται μπρούμυτα με τα χέρια πάνω από το κεφάλι, σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα το άτομο αυτό έχει έφεση στη δημιουργία φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων αλλά διακατέχεται από έπαρση.

"Αυστηρή στάση"

Όταν κοιμόμαστε ανάσκελα με τα χέρια τεντωμένα, σημαίνει πως έχουμε χαρακτήρα πράο που δε δημιουργεί εντάσεις αλλά και άτομο που γενικά δε ξεφεύγει.

Έχει έντονη αυτοκυριαρχία και γενικά είναι συγκρατημένο.

"Η στάση αστέρι"

Όταν κοιμόμαστε ανάσκελα με τα πόδια και τα χέρια απλωμένα, σημαίνει πως πρόκειται για άνθρωπο που δεν του αρέσει να μπαίνει σε καλούπια.

Ένας χαρακτήρας αυθεντικός και αυθόρμητος.

Τι σημαίνει η στάση που επιλέγουν τα ζευγάρια στον ύπνο τους:

-Όταν το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη και τα σώματα τους ακουμπούν το ένα το άλλο, το ζευγάρι νοιάζεται περισσότερο για το σεξ και η σχέση δεν είναι αυτό που λέμε "βαθιάς' αγάπης.

-Όταν το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη αλλά δεν υπάρχει επαφή με τα σώματα τους, μάλλον η σχέση περνάει κρίση ή μπορεί το ζευγάρι να τσακώθηκε λίγο πριν τον ύπνο.

-Όταν η γυναίκα κοιμάται σε εμβρυϊκή στάση και ο σύντροφος της την έχει αγκαλιά, είναι σημάδι καλής σχέσης, με τον άντρα να σέβεται και να θέλει να προστατεύσει τη σύντροφο του.

-Όταν το ζευγάρι κοιμάται "βλέποντας" το πρόσωπο του έτερον του ήμισυ, κατά πάσα πιθανότητα η σχέση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και τα αισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι έντονα αλλά και αμοιβαία.

-Όταν η γυναίκα έχει γυρισμένη την πλάτη και κοιμάται σε εμβρυϊκή στάση και ο σύντροφός κοιμάται ανάσκελα, πρόκειται για ένα δεσμό που δεν υπάρχει καταπίεση και τα 2 μέλη του έχουν διασαφηνίσει ότι θέλουν να είναι ανεξάρτητοι.

-Όταν η γυναίκα ακουμπά στο στήθος του άνδρα ή ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα και έχει αγκαλιά τη σύντροφο του, πρόκειται για μια σχέση τρυφερή που η γυναίκα δείχνει ότι θέλει την στήριξη και προστασία του άνδρα της.