24/4/13

Η "κατάρα" χτύπησε πάλι τη Γωγώ Μαστροκώστα! Όλο το παρασκήνιο!!!


Από το ένα χτύπημα στο άλλο. Λες και μια «κατάρα» να κυνηγάει ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Η Γωγώ Μαστροκώστα δεν προλαβαίνει να συνέρχεται αφού τα χτυπήματα που δέχεται είναι πολλά και μεγάλα τα τελευταία χρόνια. Εκείνη βέβαια, πάντα παλικάρι, ξέρει να
δίνει τις μάχες της και να βγαίνει νικήτρια, ξεπερνώντας τα εμπόδια που «ξεφυτρώνουν» μπροστά της....

Της Εύας Νικολάου

Θα τα καταφέρει και τώρα; Δυστυχώς στη ζωή της, όπως φυσικά και στη ζωή του άντρα της Τραϊανού Δέλλα, πολλές φορές έχουν έρθει τα πάνω-κάτω και όταν ετοιμάζονται να πουν «Δόξα τω Θεώ» επιστρέφουν πάλι στο «Βοήθα Παναγιά».

Ο Γολγοθάς για το ζευγάρι ξεκίνησε όταν η Γωγώ, την περίοδο της εγκυμοσύνης της ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη, τον καρκίνο. Η Μαστροκώστα έδωσε μεγάλη μάχη και αποδείχθηκε παλικάρι. Βγήκε νικήτρια και παρέδωσε μαθήματα ζωής σε όλους. Μετά από αυτή την περιπέτεια, πίστεψε ότι όλα θα μπορούσαν να κυλήσουν -επιτέλους- όπως εκείνη τα ονειρευόταν.

Και μέχρι πριν από λίγο καιρό το είχε πετύχει. Ετοίμαζε την κολεξιόν με ρούχα δικής της υπογραφής, ο σύζυγός της ήταν συνεχώς δίπλα της, δεν φαινόταν ότι υπάρχει κάτι για να ταράξει τη ζωή της. Όμως τα βάσανα και οι εφιάλτες δεν λένε να την αφήσουν. Η κρίση που ξέσπασε στην Κύπρο και το κούρεμα των καταθέσεων «πάγωσε» το διάσημο ζευγάρι. «Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Η ατάκα του Τραϊανού δείχνει και το σοκ που υπέστησαν, αφού είχαν καταθέσει στην Κύπρο τις οικονομίες τους.

Μια αχτίδα φωτός μέσα σε αυτή την (οικονομική) μπόρα η συμφωνία του Δέλλα με την ΑΕΚ. Ο Τραϊανός έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ως προπονητής και η Γωγώ χάρηκε πολύ. Επιτέλους χαμογέλασε μετά τη «σφαλιάρα» της Κύπρου. Όμως, το χαμόγελο δεν κράτησε παρά λίγες μόνο μέρες. Μετά χτύπησε πάλι η «κατάρα».

Τα λεπτά που έγιναν αιώνες

Όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής και τα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ την τρόμαξαν πολύ. Εκείνη βρέθηκε στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στον άντρα της, αλλά όταν είδε να ξεκινούν τα επεισόδια φοβήθηκε και για τον αγαπημένο της και για την ίδια, αφού κανείς δεν γνώριζε εκείνη την ώρα τι επρόκειτο να συμβεί.

Η νύχτα ήταν πολύ μεγάλη. Ο εφιάλτης επέστρεψε στα μάτια της μη τυχόν και πάθει κάτι ο αγαπημένος της. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν «ντου» και όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι στα αποδυτήρια. Εκεί γινόταν χαμός. Από τις εξέδρες κανείς δεν ήξερε τι συνέβαινε. Η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο. «Φοβάμαι πολύ για τον Τραϊανό», έλεγε. Τα λεπτά που περνούσαν της φάνηκαν αιώνες.

Όταν κάποιοι οπαδοί κατευθύνθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα των επισήμων όπου βρισκόταν η Γωγώ, εκείνη φοβήθηκε και βγήκε από το γήπεδο. Το μυαλό της, όμως, ήταν στον άντρα της. Τελικά, έπειτα από αρκετή ώρα, κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και ο Δέλλας τής είπε να επιστρέψει στο σπίτι. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της, η Γωγώ δέχτηκε. Νέες ώρες αγωνίας, αφού ο Τραϊανός δεν μπορούσε να φύγει από το γήπεδο. Τελικά, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν επέστρεψε και εκείνος σπίτι, κάπως ηρέμησε.

Όμως όχι για πολύ. Το βράδυ της Κυριακής δεν κοιμήθηκαν καθόλου (γι' αυτό και απουσίασε από το πάρτι του αδελφικού της φίλου Χάρη Σιανίδη με γκεστ σταρ την Ιρίνα Σάικ). Από τη μία η πολύ άσχημη ψυχολογία του συζύγου της και της ίδιας (αλλά και ο φόβος του για την επόμενη μέρα) και από την άλλη το τηλέφωνο που δεν σταματούσε να χτυπάει τους άφησαν άυπνους. Και αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για μέρες. Η Γωγώ ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ. Τώρα προσπαθεί να βρει τη δύναμη για να δώσει ακόμα μία μάχη δίπλα στον άντρα της προκειμένου το χαμόγελο να επιστρέψει πάλι στα χείλη τους.